Annelies http://justme.favs.se Fortsätter på min nya blogg! http://justme.favs.se/2018/03/fortsatter-pa-min-nya-blogg-.html http://justme.favs.se/2018/03/fortsatter-pa-min-nya-blogg-.html www.just-me.org

Tack för allt och kanske på återseende :)
]]>
Tue, 06 Mar 2018 17:22:58 +0000
Sprickor i fasaden. Men underbar ändå :) http://justme.favs.se/2018/02/sprickor-i-fasaden.-men-underbar-anda-.html http://justme.favs.se/2018/02/sprickor-i-fasaden.-men-underbar-anda-.html
Idag har varit en kanondag. Verkligen. En vanlig tisdag med jobb och tvättstugan nu ikväll. Har träffat fina stora och små med stora <3an Nådde även fram till en del jag inte trodde jag skulle nå. Och fanns där. Det känns stort och bra. Var i Eskilstuna igår med Frugan. Skulle köpa alla hjärtans dags present till mannen. Handskar var planen. Han tappade ju bort sina på juldagen. Så vi kollade och funderade över storlek och modell. Hade inte nån aning om storlek. Men till slut hittade jag ett par som jag gillade och som jag trodde han skulle gilla. Sen kunde jag inte hålla mig för han behövde ju dom för länge sen egentligen. Och sen var jag ju väldigt nyfiken på hans reaktion. Så han fick dom igår.

Det blev en match som handen i handsken ha ha.... Nä men han hade kollat på MQ på exakt likadana handskar men tyckt att de varit för dyra, stoppat händerna i fickorna och gått därifrån. Och storleken passade :)

Klockan är typ åtta och luften börjar gå ur mig. Kanske borde äta nått också. Slänger upp några bilder. Så får du ha en underbar dag/kväll/natt beroende på när du läser detta <3


]]>
Tue, 13 Feb 2018 18:56:58 +0000
Trött i själen... http://justme.favs.se/2018/01/trott-i-sjalen.html http://justme.favs.se/2018/01/trott-i-sjalen.html
Sen vidare så har jag varit sambo och hockeybonusmorsa en liten period. Men nu är jag "bara" delsbo ha ha ha... Nä alltså jag har mannen varannan vecka. Det påverkar ju också såklart. HÅLL TYST BYRACKOR! Är hundar utanför. Å det funka! Nu vart det tyyyyst och lugnt :)

Annars då hur står det still? Jo det står still :) :) Men ja vad göra. Måste träffa mina försummade vänner snart! Helst nyss! Ska banne mig räta upp mig innan jag går neråt!

Jag på nyår!

2017 - Den snabba versionen!

 

Försöker se smart ut ;)
]]>
Thu, 11 Jan 2018 17:32:56 +0000
Vad säger man när allting är sagt? http://justme.favs.se/2018/01/vad-sager-man-nar-allting-ar-sagt-.html http://justme.favs.se/2018/01/vad-sager-man-nar-allting-ar-sagt-.html ]]> Thu, 11 Jan 2018 17:07:53 +0000 Årets näst sista kväll! http://justme.favs.se/2017/12/arets-nast-sista-kvall-.html http://justme.favs.se/2017/12/arets-nast-sista-kvall-.html
Träffat någon. Och imorgon är det nyårsafton och då kommer det folk till oss. Syrran och Krille kommer, frugan kommer och Weronica och William. Så igår och tidigare idag har vi varit i full fart med städning och handling mm. Jag fick tokryck och städade badrummet. Toalett, handfat och duschkabin såklart men även under duschkabinen och rensade hyllan och badrumsskåpet och dammade där. Idag dammade jag bokhyllan och sen när barnet var hos en kompis handlade vi. Oxfilén är förberedd av mannen och likaså pannacottan. Förrätt, snacks och alkoholfritt skulle syrran och Krille fixa. Tack och bock :)

Just det lyckades koppla samman mina trådlösa lurar med min telefon. Är ju inte något snille på tekniska ting. Så lite glad var jag i alla fall. Ja finns säkert massor som hänt men inget som dyker upp i huvudet. Fel mood kanske? Vi hörs puss och kram.

Mina lurar. Och mitt humör ;)


   

     

]]>
Sat, 30 Dec 2017 21:22:57 +0000
Island :) http://justme.favs.se/2017/08/island-.html http://justme.favs.se/2017/08/island-.html
Hemma igen efter nästan en vecka på Island. Och jobb idag, så nu är allt som vanligt ;) Coolt land det där btw. Vi hade bil hela veckan och körde runt och kollade på en del turistiga saker. Som en gammal vulkan, ett vattenfall som heter Gullfoss, en gejser, Blå lagunen, The secret lagoon, Hounted walk, och ridit islandshäst. Och säkert massa mer som jag inte kommer ihåg just nu.

     Och måste berätta en rolig sak. Syrran, som är typ mer konflikträdd än mig och om folk brukar tycka jag är lugn, men hon är minst 20 gånger lugnare, fick spel. Det var roligt! Oftast körde Krille och syrran var kartläsare. Och även vid det här tillfället. Vi hade väl kört runt ett par dagar i alla fall. Och så kommer vi fram till en stor rödljuskorsning där två filer gick vänster två rakt fram och den sista till höger. Och syrran bara lugnt och i den korsningen ska vi vänster. Och så sa hon det typ en gång till. Men när vi kom närmare så Krille bara aaa vart ska vi? Vart ska vi? Och syrran bara vänster, vänster hur mycket mer vänster kan det bli?

     Ha ha ha ha vilka garv det blev från mig och Marie i baksätet, men även från Krille och syrran slöt väl så småningom upp i vårt garv.

     Sen när vi skulle till Blå lagunen och vi precis nästan är framme kommer Krille på att han och syster har glömt badkläder. Och efter lite dividerande så sa Krille till mig och Marie att ja men kunde ni ha sagt nått om badkläder? Och jag bara men jag trodde det var så självklart. Och sen fick jag också ett spel (morgonen efter när vi också skulle bada). Så jag sa till Krille, har du

-badkläder?
-handduk?
-mobil?
-kamera?
-plånbok?
-pengar?
-kort?

Ha ha vilket garv det blev!


Kusin och jag i Blå lagunen!I ReykjavikPå Hard Rock CafeVattenfallet Gullfoss!Jag på häst! Vet inte vad hon gör med huvet :)


Hela gänget vid Gullfoss!Jag och kusin vid en gejser!


-
 
]]>
Mon, 14 Aug 2017 18:41:50 +0000
Beslut http://justme.favs.se/2017/08/beslut.html http://justme.favs.se/2017/08/beslut.html
       Hur är det med dig annars? Har du nått tungt att bära? Jag kan bära åt dig idag! Just nu mår jag bra. Var sjukt trött i både kropp och själ idag på eftermiddagen. Hade behövt jobba över men det får jag fixa imorgon. För jag åkte hemåt och tvingade mig in på Ica för att sedan dö på soffan några timmar. Vaknade av att det var sjukt varmt. Sen hörde frugan av sig och undrade om vi skulle gå ut och äta. Och det ville jag ju. Sen har jag lagt in tvätt som jag tvättat igår. (Kanske inte var så konstigt jag var trött, har sjukt mycket jobb i veckan och så hade jag tvättstugan 17-22 igår och dåligt med sömn på det).

       Ska för övrigt till Island nästa vecka med syrran, svågern och kusinen. Udda. Men ska bli kul!


Jag på Mickes 4.0 fest!


Jobb...


Försöker se smart ut ;)


Pappi bakom mina solglasögon ha ha...


En hemlis ;)


Inför en jobbvecka mitt i semestern. Inte riktigt helt nöjd kanske. Men hon överlever!]]>
Tue, 01 Aug 2017 20:04:45 +0000
London http://justme.favs.se/2017/05/london.html http://justme.favs.se/2017/05/london.html
Hur är det med dig? Med mig är det rätt bra. Har nog lite resfeber, ska till London över helgerna. Så klockan är 03:35 och jag kan inte sova. Har sovit lite, men vaknade före 03... Vad göra? Hur som helst så är det underbart med värmen och solen som till sist kom. Och förresten ska jag äntligen till läkaren på fredag. Börjar få kläm på vad jag ska säga/ta upp då.

     Annars snurrar väl allting på. Denna vecka har blivit och kommer att bli lite hektisk. Jobbade lite extra en stund igår för det var en som blev sjuk och gick hem tidigare. Och så hade jag tvättstugan 17-22 och sex maskiner körda. Ska till Forex med Lotta imorgon och växla pengar. Får besök på onsdag. Och på fredag ska jag jobba först mitt vanliga pass, och till läkaren emellan, ska vara där vid 10. Sen ska jag jobba in klämdagen på eftermiddagen/kvällen. Och sen kommer min kusin som också ska med till London. Hon sover hos mig för planet lyfter 06:35 på lördag morgon!

     Aaaa vi åker snart! Jag och fyra andra tjejer. Ja, tänk! Fyra olika viljor. Herregud ;) Har för övrigt hunnit med att fira moster som blev 75, hon fick en dag i Nyköping av oss som också innefattar ett stop på restaurangen "Erik i forsen". Blir nog supertrevligt. Sen var ju moster och mamma här i torsdags för min moster hade inte sett min lägenhet. Och så fick jag en jättefin vas av henne.Ny klänning och nya skor.


Fina vasen!


Mitt nya golv som jag fick av syster och svåger :) Och mina nya utemöbler. Blev inte så tokigt!Blommorna moster fick!


Nya resväskan :)


Från i påskas hos Weronica och William!
]]>
Tue, 30 May 2017 02:02:53 +0000
För jag har levt idag! http://justme.favs.se/2017/04/for-jag-har-levt-idag-.html http://justme.favs.se/2017/04/for-jag-har-levt-idag-.html
    Blev matlagning i form av köttfärsbiffar och makaroner. Och mycket skratt. Sen färgade syster håret på mig och medans det var i så fikade hon jag och Krille. Sen var det bara duscha och åka hem. Klockan blev dock ändå typ 00:00 innan jag var hemma. Och sen när jag försökte sova låg jag och läste massa citat på FB och grät en skvätt. Över sånt som varit, men genom det även glädjen, eller vad man ska säga, över den otroliga resa jag har gjort i mitt liv. Ja när man kikar lite i backspegeln. Hoppas du har haft en lika bra dag som jag! Om inte så bär jag en del av ditt tunga. Jag orkar idag! Puss och kram <3


I min nys scarf!
Min nya stora plånbok!
Ser lite sliten ut, men med nyfärgat hår :)
 
]]>
Wed, 05 Apr 2017 00:40:15 +0000
Love beyond love <3 http://justme.favs.se/2017/03/love-beyond-love-.html http://justme.favs.se/2017/03/love-beyond-love-.html
      Har nu i några dagar mått bra. Jag kan inte beskriva hur skönt det var/är. Hade en massa energi som jag la på att sy upp min sista gardinlängd och film hos Micke igår och tvätt av bil och fika med pappa idag. Och just idag hade jag säkert varit rolig att umgås med. Men jag umgicks med en person som jag egentligen tycker väldigt mycket om, nämligen jag själv.

      Apropå nått annat så brukar ju folk säga att tiden läker alla sår. Jag vet dock inte om jag håller med. Jag tänker mer att vissa saker lär man sig leva med.

      Hoppas du har det fint! För det har jag! Puss och kram :)

Mina gardiner :)

 
]]>
Fri, 17 Mar 2017 21:35:17 +0000