Island :)

Postat i Okategoriserat kl. 18:41 av | Kommentarer (0) |

Heeej!

Hemma igen efter nästan en vecka på Island. Och jobb idag, så nu är allt som vanligt ;) Coolt land det där btw. Vi hade bil hela veckan och körde runt och kollade på en del turistiga saker. Som en gammal vulkan, ett vattenfall som heter Gullfoss, en gejser, Blå lagunen, The secret lagoon, Hounted walk, och ridit islandshäst. Och säkert massa mer som jag inte kommer ihåg just nu.

     Och måste berätta en rolig sak. Syrran, som är typ mer konflikträdd än mig och om folk brukar tycka jag är lugn, men hon är minst 20 gånger lugnare, fick spel. Det var roligt! Oftast körde Krille och syrran var kartläsare. Och även vid det här tillfället. Vi hade väl kört runt ett par dagar i alla fall. Och så kommer vi fram till en stor rödljuskorsning där två filer gick vänster två rakt fram och den sista till höger. Och syrran bara lugnt och i den korsningen ska vi vänster. Och så sa hon det typ en gång till. Men när vi kom närmare så Krille bara aaa vart ska vi? Vart ska vi? Och syrran bara vänster, vänster hur mycket mer vänster kan det bli?

     Ha ha ha ha vilka garv det blev från mig och Marie i baksätet, men även från Krille och syrran slöt väl så småningom upp i vårt garv.

     Sen när vi skulle till Blå lagunen och vi precis nästan är framme kommer Krille på att han och syster har glömt badkläder. Och efter lite dividerande så sa Krille till mig och Marie att ja men kunde ni ha sagt nått om badkläder? Och jag bara men jag trodde det var så självklart. Och sen fick jag också ett spel (morgonen efter när vi också skulle bada). Så jag sa till Krille, har du

-badkläder?
-handduk?
-mobil?
-kamera?
-plånbok?
-pengar?
-kort?

Ha ha vilket garv det blev!


Kusin och jag i Blå lagunen!I ReykjavikPå Hard Rock CafeVattenfallet Gullfoss!Jag på häst! Vet inte vad hon gör med huvet :)


Hela gänget vid Gullfoss!Jag och kusin vid en gejser!


-
 
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar