Beslut

Postat i Okategoriserat kl. 22:04 av | Kommentarer (0) |

Är något jag har mycket svårt att ta. Små som ska jag gå till Coop eller Ica? Ha ha... Mmm... men nu har jag ett lite större beslut att fatta. Ja "livet är fullt av mariga val" (för att citera Ursula i Den lilla Sjöjungfrun). Jag tror att jag har så svårt att bestämma mig för att jag är så rädd att göra fel. Och det grundar sig nog i att några personer i mitt liv har varit så arga oavsett om jag egentligen hade gjort något fel eller inte. Så det sitter nog ganska djupt det där.

       Hur är det med dig annars? Har du nått tungt att bära? Jag kan bära åt dig idag! Just nu mår jag bra. Var sjukt trött i både kropp och själ idag på eftermiddagen. Hade behövt jobba över men det får jag fixa imorgon. För jag åkte hemåt och tvingade mig in på Ica för att sedan dö på soffan några timmar. Vaknade av att det var sjukt varmt. Sen hörde frugan av sig och undrade om vi skulle gå ut och äta. Och det ville jag ju. Sen har jag lagt in tvätt som jag tvättat igår. (Kanske inte var så konstigt jag var trött, har sjukt mycket jobb i veckan och så hade jag tvättstugan 17-22 igår och dåligt med sömn på det).

       Ska för övrigt till Island nästa vecka med syrran, svågern och kusinen. Udda. Men ska bli kul!


Jag på Mickes 4.0 fest!


Jobb...


Försöker se smart ut ;)


Pappi bakom mina solglasögon ha ha...


En hemlis ;)


Inför en jobbvecka mitt i semestern. Inte riktigt helt nöjd kanske. Men hon överlever!Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar