London

Postat i Okategoriserat kl. 02:02 av | Kommentarer (0) |

Heeej!

Hur är det med dig? Med mig är det rätt bra. Har nog lite resfeber, ska till London över helgerna. Så klockan är 03:35 och jag kan inte sova. Har sovit lite, men vaknade före 03... Vad göra? Hur som helst så är det underbart med värmen och solen som till sist kom. Och förresten ska jag äntligen till läkaren på fredag. Börjar få kläm på vad jag ska säga/ta upp då.

     Annars snurrar väl allting på. Denna vecka har blivit och kommer att bli lite hektisk. Jobbade lite extra en stund igår för det var en som blev sjuk och gick hem tidigare. Och så hade jag tvättstugan 17-22 och sex maskiner körda. Ska till Forex med Lotta imorgon och växla pengar. Får besök på onsdag. Och på fredag ska jag jobba först mitt vanliga pass, och till läkaren emellan, ska vara där vid 10. Sen ska jag jobba in klämdagen på eftermiddagen/kvällen. Och sen kommer min kusin som också ska med till London. Hon sover hos mig för planet lyfter 06:35 på lördag morgon!

     Aaaa vi åker snart! Jag och fyra andra tjejer. Ja, tänk! Fyra olika viljor. Herregud ;) Har för övrigt hunnit med att fira moster som blev 75, hon fick en dag i Nyköping av oss som också innefattar ett stop på restaurangen "Erik i forsen". Blir nog supertrevligt. Sen var ju moster och mamma här i torsdags för min moster hade inte sett min lägenhet. Och så fick jag en jättefin vas av henne.Ny klänning och nya skor.


Fina vasen!


Mitt nya golv som jag fick av syster och svåger :) Och mina nya utemöbler. Blev inte så tokigt!Blommorna moster fick!


Nya resväskan :)


Från i påskas hos Weronica och William!
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar