Fest :)

Postat i Okategoriserat kl. 14:44 av | Kommentarer (1) |

Japp var på festligheter (igen). Hos en fd pojkvän/vän till mig. Det blev trevligt. Synd bara att Lotta blev sjuk. Det var ju Micke som fyllde år. Han fick döskallemuggar av mig och Lotta. Och ett per boxershorts i regnbågens färger. Och på dem stod det Nobody knows I'm gay ha ha.... Lite roligt får man ju ha. Han fick sig ett gott skratt.

     Annars är det rätt bra/okej med mig. Har börjat så smått med golvvården med maskin på jobbet. Och sen förresten ska jag och Lotta till Bråvalla sista dagen :) Veronica Maggio, Melissa Horn, Nightwish, John De Sohn med flera spelar. Och jo just det, ångest i flera led. Har inte pluggat alls mycket på min engelska. Hum, inte bra. Men bara ta tag i. Får vi se om jag kommer in i höst. Ja detta var nog allt för nu. Var rädd om dig! Kram!Vita jeans. Än så länge ;)Today's mood.He he very nice :)

Annons:

Kommentarer

  • Roberth 2016-08-11 Klart du ska komma in bästa tjejen!

Skriv En Kommentar