Mellanläge

Postat i Okategoriserat kl. 18:15 av | Kommentarer (0) |

Mmm känns som att jag är just i det där mellanläget precis nu. Var lite hypad/rastlös nyss. Men ja, det känns okej att det är okej. Och annars då? Vad händer? Jo körde faktiskt en tisdagsdejt. Vi hängde från tre till halv nio ha ha... Mmm men den som lever får se ;)

      Och sen var jag hos Tor igår och firade honom. Han blev ett år. Så söt. Han och jag kollade in garaget med gräsklipparna och skottkärran och Buggin.Vi grillade hamburgare och åt tårta också. Sen skulle han få sova hos moster sin. Sen åkte jag hem och var hemma vid halv elva typ. Så idag var jag lite trött och dog på soffan efter jobbet.

      Just det var ju hos kusin i Handen/Haninge. Vi gled runt på olika caféer och shoppade också en del. Sen for vi in till huvudstaden och satte oss på ett ställe utmed Rolandbohovsleden vis vattnet. Och den hette Mälarpaviljongen. Mycket mysigt. Så vi käkade där och sen drog vi till ett liknande ställe i samma område. Var ju såå varmt och soligt nu ett tag. Och då speciellt. Udda när det är så tidigt på våren. Men så skönt.

      Imorgon kommer Weronica och William upp från Linköping till Flen. Så vi ska kolla på Eurovision och käka nått :) Ska nog hänga med syrran något också.

Slänger upp lite bilder och sen blir det Lets Dance.Ny kjol :)


Kusin och jag!


Nya skorna.


Nya vita jeansen :)

Ops spräckte nog min budget... Ha det nu fint! Puss och Kram!

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar