Låg

Postat i Okategoriserat kl. 16:43 av | Kommentarer (0) |

Mmm trist. Men så är det idag. Sömnbrist och en del, kanske för mej, dåliga val tog ut sin rätt. Brukar inte blogga när jag är just låg. Blir så tråkiga inlägg då. Och sen brukar jag aldrig orka/känna för det. Jag påminner mig själv att detta tillstånd inte kommer att vara för evigt. Bara idag kanske. Det gör det hela lite lättare. Det och musik i öronen.

     Just det var ju ute med Lotta i lördags. Och satt och snackade med ett par killar ett tag. Och som vanligt blev det diskussion om åldrar på alla. Den ena killen som jag pratade mest med var typ 23. Och när han skulle gissa på min ålder så gissade han på typ att jag va 93:a ha ha.. Jag kan ju avslöja att jag är 81:a så. Och sen blev det lite awkward  när jag pratade lite om vad som hände när jag var ute på krogen för en 10-15 år sen. ha ha ha... Ja Lotta och jag hade kul i alla fall.

     Får se om jag är dubbelbokad i helgen... Planerade utgång med kusin Marie och Lotta. Men sen blev Lotta och jag bjudna på tjejkväll i Linköping. Ja hos Weronica då då... Ja ja det löser sej :) Ha det fint nu!Dagens humör...Värma sig lite denna kalla April!

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar