Annelies festfix AB

Postat i Okategoriserat kl. 14:22 av | Kommentarer (0) |

Ha ha... Mmm frågade äntligen syrran om vi kunde sova där allihopa på lördag. Och det kanske kunde ordnas. Helena, Maries syster kanske också följer med :) Brukar ju väldigt sällan gå ut. Men nu blev det två helger på raken. Ja ja... Så kan det gå. Hur är det annars med dig? Hoppas att det är bra! Här är det sådär. Bättre än igår dock. Har varit irriterad och frustrerad över att jag varit/är låg. Och kämpade hela dan med att försöka vända. Gick sådär ha ha... Har nu provat en massa kläder inför helgen. Vet inte om jag blev klokare på vad jag ska ha.

 

Den......eller den.....eller den......eller den......eller den......eller den......eller den.


Delar en länk också... Den handlar om högkänsliga personer HSP, eller empater. Har inte hört talas om det förut, men läste om det på facebook. Länkar till det här. Jag kände igen mig i en hel del.Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar